elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La destinació turística Alcalà-Alcossebre obté el segell Tour & Kids

La destinació turística Alcalà-Alcossebre obté el segell Tour & Kids
  • Aquest certificat de qualitat acredita l'oferta turística acreditada en turisme familiar

Alcalà-Alcossebre ha obtingut el segell Tour & Kids, el club de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana, creat per l'Associació de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana. Amb aquest nou certificat de qualitat, Alcalà-Alcossebre, confirma la seua vocació de turisme familiar, com a club de producte, en la qual es treballa, des de la Regidoria de Turisme, des de l'any 2016, amb la consecució del Segell de Turisme Familiar de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses. Amb la incorporació a Tour & Kids es continuarà treballant a difondre i comercialitzar l'oferta turística de la localitat, crear un producte adaptat al consum familiar i aprofitar les accions de promoció que es realitzin des de l'Associació de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana.

Per a sumar-se al segell Tour & Kids, des de la Regidoria de Turisme s'ha hagut de superar un procés de certificació que acredita una oferta turística especialitzada i adaptada per a les famílies, garantint que es compleix una sèrie d'estàndards de qualitat per a satisfer les necessitats dels viatges i moments d'oci dels nens i nenes.

"Per la tipologia de l'oferta d'allotjaments del nostre municipi i el tipus d'activitats que es poden realitzar, Alcalà-Alcossebre ha estat tradicionalment una destinació turística familiar. Per això, el nostre objectiu és continuar augmentant la qualitat del destí, en aquest sector de públic, i guiar als nostres establiments al fet que s'acrediten, treballant així de la mà, en la millora de la nostra competitivitat", ha explicat la regidora de Turisme, Selene Blázquez.

Pujar