elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou curs "Educació emocional: recursos per a monitor/a"

Nou curs "Educació emocional: recursos per a monitor/a"
  MÉS FOTOS
  Nou curs "Educació emocional: recursos per a monitor/a" - (foto 2)
  Nou curs "Educació emocional: recursos per a monitor/a" - (foto 3)

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ofereix als joves de la localitat que van realitzar el Curs de Monitor d'Activitats de Lleure Educatiu Infantil i Juvenil impartit l'any passat poder ampliar la seua formació amb un nou curs de "Educació Emocional: recursos per a monitor/a". A més, el curs va també dirigit a docents i mares i pares ja que explora el camp de les emocions i l'afectivitat en les relacions interpersonals dels nens i nenes aplicats a l'ensenyament i la convivència. Per cursar-lo no es requereix formació mínima.

  La formació està reconeguda oficialment, pel que pot aportar com a mèrit a l'hora d'optar a un lloc de treball. Les classes es desenvoluparan del 17 de novembre al 1 de desembre, en horaris de dissabtes de 09:00-14:00 i de 15:00-20:00, a l'edifici CESAL d'Alcalà.

  Les inscripcions es poden realitzar via online fins el 28 d'octubre, al web www.escoladanimaciojuvenil.com o mitjançant el formulari https://goo.gl/forms/gXXtXetLeBgj03Fv2 i és necessari un mínim de 15 inscrits per poder realitzar el curs. Per això, la regidora de Joventut, Susan Guillamón, animava a "tots els joves de la localitat que estiguin interessats a completar la formació en aquest sector ja que suposa millorar els seus recursos".

  El cost del curs per als alumnes és de 30 euros en cas d'estar empadronat al municipi i 60 en cas de no ser veí d'Alcalà-Alcosebre.

  Pujar