elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El crit d'una mare de Castelló perquè la seua filla adolescent torne a caminar

El crit d'una mare de Castelló perquè la seua filla adolescent torne a caminar
  • La jove, que viu a Alcalà de Xivert, va perdre part d'una cama en llançar-se al tren

La història de Larissa estremeix. Aquesta jove de 13 anys establida a Alcalá de Xivert va perdre part de la cama dreta en llançar-se al tren. La seua malaltia de salut mental li va portar a cometre aquesta atrocitat encara que, afortunadament, va salvar la vida.

La seua mare, Mayka Dolz, ha llançat un crit d'ajuda perquè la seua filla puga tornar a andar i per a això ha posat en marxa una campanya de micromecenatge per a aconseguir una cama ortopèdica per a la seua filla.

La pèrdua de la cama requereix de despeses mèdiques addicionals que la família no pot fer front en aquests moments. “Som una família humil. Aquesta situació és massa gran per a traure-la sols. Necessitem ajuda per a les seues rehabilitacions, despeses mèdiques i aconseguir una cama que l'ajude a tenir una millor qualitat de vida”, lamenta la seua mare. 

La seguretat social només cobreix el 15% de les despeses i els metges no recomanen que Larissa estiga molt temps sense pròtesi, ja que els músculs es poden atrofiar. Per això, la seua mare, fa una crida a través de la plataforma de GoFundMe.

“Preguem una segona oportunitat de mostrar-li el meravellosa que és la vida. La meua major il·lusió és posar en peus novament a la meua filla amb la major qualitat possible i continuar comptant amb una mica de diners per a cobrir el més important, que és trobar un bon especialista que l'ajude a assumir la seua nova situació, així com també puga donar aire fresc a aqueixa malaltia mental que la té sumida entre clarobscurs”, assenyala Mayka Dolz.

Pots ajudar a Larissa en aquest enllaç.

Pujar