elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els controls en els accessos d'Alcalà-Alcossebre finalitzen amb una sola proposta de sanció

Els controls en els accessos d'Alcalà-Alcossebre finalitzen amb una sola proposta de sanció
  • Amb la finalitat d'assegurar el tancament perimetral autonòmic, durant els dies 18 i 19 de març es va filiar a més de 800 conductors

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre realitza una valoració positiva del primer operatiu de control d'accessos al municipi, desplegat per la Policia Local els dies 18 i 19 de març, amb motiu del pont de San Josep i per a assegurar el compliment del confinament perimetral autonòmic. En total, es va filiar a més de 800 conductors i únicament es va realitzar una proposta de sanció, en concret d'un ciutadà de la veïna província de Tarragona que, sense motiu justificat, pretenia passar uns dies de descans a Alcossebre.

El cap de la Policia Local, Abel Serret, ha explicat que "com a mínim, realitzarem tres dispositius més per a controlar l'accés al nostre municipi. El decret és molt específic i determina en quines situacions permet la mobilitat entre comunitats i quan es pot accedir lliurement als municipis i, per això,  seguirem amb la nostra labor de vigilància per a garantir el seu compliment, sobretot en dates en les quals els desplaçaments són més usuals, com la Setmana Santa".

"Vull agrair la responsabilitat de totes les persones que compten amb segona residència en el nostre municipi i que són conscients que no poden desplaçar-se des d'una altra comunitat. Per això, perquè el just és que tots i totes complisquen, continuarem realitzant aquests controls i impedint que, si s'arriba des d'una altra comunitat i no hi ha motius justificats, no es permeta l'accés al nostre municipi i es propose una sanció", ha explicat l'Alcalde Francisco Juan. "És moment de continuar fent esforç i sent prudents perquè no es produïsquen noves ones de contagis de COVID-19", ha insistit.

Pujar