elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Contínua avançant el futur centre comercial digital d'Alcalà-Alcossebre

Contínua avançant el futur centre comercial digital d'Alcalà-Alcossebre
  • Fins al moment hi ha 35 establiments i empreses adherits a aquesta plataforma

MÉS FOTOS
Contínua avançant el futur centre comercial digital d'Alcalà-Alcossebre - (foto 2)

La Nostra Botiga d’Alcalà-Alcossebre, el nou centre comercial digital impulsat per l'Associació d'Empresaris d'Alcalà-Alcossebre amb el suport de l'Ajuntament, compta ja amb 35 establiments i empreses adherits i començarà en breu el període de formació per a familiaritzar-los amb el seu sistema de gestió. Les formacions es realitzaran, en primer lloc, de manera individual facilitant vídeos a través dels que els empresaris podran conèixer com comunicar i publicitar la seva oferta en el centre comercial digital o registrar els pagaments realitzats o gestionar les comandes. Cada empresa comptarà, dins del comerç digital, amb un panell individual en el qual mostrar la seua oferta –ja siga de productes o de serveis- i una zona per a administradors, amb control i gestió de la zona de negocis. Posteriorment, es realitzaran formacions presencials, amb la finalitat de continuar familiaritzant als establiments amb aquesta plataforma i està previst organitzar formacions complementàries com a cursos de fotografia comercial.

Tant les formacions com les quotes inicials del centre comercial digital seran totalment gratuïtes per als integrants ja que estaran incloses en les ajudes municipals per a la digitalització d'empreses que l'Ajuntament té previst aprovar, quan s'autoritze la competència impròpia per part de la Generalitat Valenciana, ja que “la intenció de l'Ajuntament és arribar a tot tipus d'empreses i professionals del municipi, fins i tot els que no estan dins de les nostres competències”, ha explicat l'Alcalde Francisco Juan. Dins d'aquestes ajudes, s'inclourà també, com a despesa subvencionable, la compra d'equips i dispositius informàtics per a les empreses que aposten per la digitalització.

“Fer un treball fabulós i ser coneguts per la capacitat innovadora en oferta turística. Atreure gent apassionada, compromesa amb Alcalà-Alcossebre. Crear un ambient atractiu, efervescent, de proximitat amb els quals ens visiten, els que estan de pas, els residents i, millorar amb ells. Créixer gràcies a la qualitat de la nostra gent, els nostres serveis, comerços, la nostra gastronomia i magnífic entorn. Tenint tot això en el teu mòbil, tenint aquesta porta d'entrada digital a tots nosaltres. Tenint-nos tan a prop”. Amb aquestes paraules de Jesús Sanmartín, president de l'Associació d'Empresaris, defineix l'essència d'aquest centre comercial digital.

Està previst que La Nostra Botiga d’Alcalà-Alcossebre puga estar operativa en un termini d'un mes i en tot moment podran continuar incorporant-se les empreses locals.

Pujar