20 de juliol de 2019 20/7/19

Compromís per Alcalà i Alcossebre prepara un pla per a impulsar l'ocupació local i frenar la despoblació

Compromís per Alcalà i Alcossebre prepara un pla per a impulsar l'ocupació local i frenar la despoblació - (foto 1)
MÉS FOTOS
Compromís per Alcalà i Alcossebre prepara un pla per a impulsar l'ocupació local i frenar la despoblació - (foto 2)
Compromís per Alcalà i Alcossebre prepara un pla per a impulsar l'ocupació local i frenar la despoblació - (foto 3)

La candidata de Compromís a l'alcaldia d'Alcalà i Alcossebre, Maria Sorlí, i el Sectari Autonòmic d'Ocupació i Director General del SERVEF, Enric Nonmdedéu han debatut sobre les noves oportunitats laborals del municipi, en una assemblea oberta.

Sorlí ha desgranat els tres punts del seu pla: "impulsar l'economia verda, per a reforçar l'agricultura de proximitat i aprofitar les possibilitats del parc natural de la Serra d’Irta, fer que arriben les empreses al polígon industrial i potenciar el treball col·laboratiu entre negocis”.

Per la seua banda, Nomdedéu ha agraït al col·lectiu que li done l'oportunitat d'explicar les polítiques que es fan des del Consell i que s'exploren diferents models d'ocupació: "és importantíssim que els regidors s'interessen per les polítiques laborals de la Generalitat perquè, malgrat que és competència autonòmica, el 80% del programa l'acaben executant els municipis", ha explicat el Secretari d'ocupació.

Compromís, que ja havia revelat que Ana Martín seria la seua número dos de la seua llista local, també ha aprofitat per a presentar als candidats que ocuparan els llocs d'eixida. El tres de la llista serà David Salvador, un referent en l'associacionisme local, i en el lloc número quatre estarà Manel Salvador, fundador del col·lectiu municipal. Selene Martí, l'encarregada de la política de joventut de l'equip, serà la número cinc mentre que Felipe Folch, activista de la inclusió de les persones amb diversitat funcional, ocuparà la sisena posició de la llista.