elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els comerços d'Alcalà-Alcossebre ja poden adherir-se a les ajudes “Bo per a tu, bo per al poble”

Els comerços d'Alcalà-Alcossebre ja poden adherir-se a les ajudes “Bo per a tu, bo per al poble”
  • A través d'una instància en el Registre de l'Ajuntament, mitjançant cita prèvia, o a través de la Seu Electrònica, abans del 26 de març

Després de la publicació en el BOP de les bases de les ajudes “Bo per a la teua, bo per al poble”, els comerços de la localitat que vulguen adherir-se ja poden fer-ho, mitjançant una instància en el Registre de l'Ajuntament o Oficines Municipals de Alcossebre o a través de la Seu Electrònica Municipal. En el cas de fer-lo de manera presencial, han de sol·licitar cita prèvia al telèfon 964 50 20 41, en horari de 9.00h a 14.00h. Aquesta adhesió ha de realitzar-se abans del 26 de març. Poden participar en la convocatòria comerços al detall, amb establiments oberts al públic en Alcalà-Alcossebre. Els comerços adherits apareixeran publicats en la web municipal i a més rebran un distintiu que podran exhibir en els seus aparadors o portes, per a facilitar la seua identificació. Aquests comerços podran rebre els bons “Bo per al teu, bo per al poble” que es repartiran entre tots els ciutadans i ciutadanes empadronats en la localitat. Pròximament s'informarà sobre el repartiment d'aquests bons ja que tindrà lloc abans del 31 de març. En total, es repartiran 14.000 bons de 5 euros, dos per ciutadà o ciutadana empadronats en el municipi, que podran canviar-se en els comerços adherits de l'1 al 30 d'abril.

L'objectiu d'aquestes ajudes, destinades al sector comercial local que ha patit les conseqüències de la crisi econòmica derivada de la pandèmia sanitària, és fomentar el consum local, fer costat al teixit empresarial i ajudar de manera directa a la ciutadania.

“Aquestes ajudes suposen una injecció directa de 70.000 euros als moneders dels nostres veïns i, al mateix temps, una injecció directa de 140.000 euros per als comerços ja que, cada bo de 5 euros, haurà de suposar una compra mínima de 10 euros”, ha explicat la regidora d'Hisenda, Maria Agut, que recordava que “estem en una situació complicada per a tots, tant comerços com famílies, i pensem que, amb aquesta ajuda, beneficiem a tots”.

Pujar