30 de setembre de 2020 30/9/20

Comencen els treballs de senyalització de zones per als vianants en Alcossebre per a garantir la distància de seguretat

Comencen els treballs de senyalització de zones per als vianants en Alcossebre per a garantir la distància de seguretat - (foto 1)
  • Indiquen el sentit de la marxa dels vianants i els senyals es pintaran en la nova zona peatonal i en zones per als vianants ja existents

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha començat els treballs de senyalització per a què, durant aquest estiu, es respecten les distàncies de seguretat en les zones de pas freqüent de vianants, dins de les mesures motivades per la pandèmia de COVID-19 i amb la finalitat de comptar amb un municipi segur. Els senyals indiquen el sentit de la marxa dels vianants i, mitjançant línies discontínues, s'estableix la separació que han de mantenir els vianants que circulen en sentits inversos, amb la finalitat que no es barregen i puga garantir-se una circulació controlada.

La pintura de senyals horitzontals ha començat per carrers peatonals d’ Alcossebre, en concret pel final del carrer Alcalà, i s'estendrà, durant els pròxims dies, a espais com el passeig Marítim, plaça Vista Alegre, passeig de les Fonts i carrer Missioner Grau. A més, es pintaran en la nova zona convertida en peatonal que es posarà en marxa a partir del 19 de juny: camino L'Atall i el carrer Rench -en tots dos casos, des del carrer Alcalà fins a la plaça Constitució- i els carrers Vistabella i Sant Benet. En aquest cas, es pintaran els passos que indiquen el sentit de la marxa dels vianants en la calçada per a indicar que, durant l'horari fixat, no circularan els vehicles i estarà permès caminar per la calçada encara que, en aquest cas, la informació es completarà amb major senyalització vertical i sistemes complementaris.

La regidora de Turisme i Policia, Selene Blázquez, ha destacat que “volem que el nostre municipi garantisca una mobilitat segura per a tots, tant veïns com visitants i treballem per a aconseguir-lo. Estic segura que, amb la màxima informació i la col·laboració de tots, podrem comptar amb una mobilitat pensada sobretot per a poder complir amb les normes de seguretat i higiene que ens exigeix aquesta nova situació”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar