20 de setembre de 2020 20/9/20

Comencen els treballs de condicionament de la bassa Espitges

Comencen els treballs de condicionament de la bassa Espitges - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ja ha començat els treballs de condicionament de la bassa Espitges d'Alcalà de Xivert, que consistiran en el buidatge de la bassa, neteja i posterior ompliment i condicionament dels voltants. La zona, que s'utilitzava antigament com a abeurador d'animals, constitueix un dels espais naturals més destacats del terme municipal. Els treballs es realitzen baix la direcció tècnica de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i l'autorització de l'administració autonòmica, al tractar-se d'una instal·lació situada en via pecuària.

    L'Alcalde, Francisco Juan, ha recordat que "finalment, després de moltes reunions amb veïns i la direcció territorial, han començat els treballs per condicionar aquest espai que té un alt valor sentimental per als veïns de la nostra localitat".

    En breu, s'adjudicaran els treballs d'adequació de l'entorn de la Bassa Llona, un altre dels espais naturals emblemàtics del terme municipal. L'actuació consistirà en l'asfaltat del vial i millora de la il·luminació i de l'entorn.

    Pujar