elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el procés de participació ciutadana del Pla de Revitalització Integral- REVIU Alcalà de Xivert

Comença el procés de participació ciutadana del Pla de Revitalització Integral- REVIU Alcalà de Xivert
  • Els veïns i veïnes poden obtindre tota la informació sobre els objectius i fases del Pla en una nova web específica, emplenar les enquestes i aportar els seus suggeriments en un correu electrònic

MÉS FOTOS
Comença el procés de participació ciutadana del Pla de Revitalització Integral- REVIU Alcalà de Xivert - (foto 2)

El Pla de Revitalització Integral-REVIU Alcalà de Xivert ja ha entrat en la seua fase de participació ciutadana. Des d'avui i fins al 14 d'abril, els veïns i veïnes que ho desitgen podran participar activament, a través de diferents mecanismes. Ahir es va celebrar una reunió pública de caràcter telemàtic, a la qual van poder accedir col·lectius i veïns i veïnes, i en la qual l'equip redactor del pla, de l'empresa El Fabricante de Espheras, va explicar les principals àrees temàtiques i problemàtiques a resoldre en les que se centraran a l'hora d'analitzar la realitat del municipi, per a plasmar les diferents solucions a aplicar, tenint en compte un període a mitjà i llarg termini. Després de la fase prèvia de diagnòstic, les principals problemàtiques detectades són: deteriorament d'habitatges, cohesió social, regressió econòmica, patrimoni i paisatge i entorn urbà.

A través de la nova web www.reviualcala.particip.es es podrà obtindre informació sobre el procés d'elaboració del pla i emplenar l'enquesta en línia que, mitjançant un formulari i preguntes obertes, pretén prémer l'opinió de la ciutadania sobre quines actuacions consideren prioritàries, principals dèficits i potencialitats del municipi. A més de les enquestes, la ciutadania pot plasmar els seus suggeriments en inquietuds a través del correu electrònic reviualcala@particip.es

Els ciutadans o ciutadanes que ho preferisquen podran realitzar l'enquesta en paper, que podran recollir i lliurar ja emplenada a l'Ajuntament d'Alcalà.

Després de l'obtenció de les dades, a través d'aquests mecanisme de participació, es recopilaran i es fixaran prioritats que, posterioment, es tornaran a exposar en tallers de diagnòstic i propostes, oberts a la ciutadania. L'objectiu és que aquests tallers siguen presencials, sempre que ho permeta la pandèmia sanitària.

"Volem millorar el nostre poble, mitjançant una estratègia global i atacant diferents àmbits, i és fonamental comptar amb la participació dels veïns i veïnes per a sumar quantes més veus millor", ha assenyalat l'Alcalde Francisco Juan.

Pujar