elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la campanya “Bo per a tu, Bo per al poble” per a gastar els bons repartits per l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre

Comença la campanya “Bo per a tu, Bo per al poble” per a gastar els bons repartits per l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre
  • Fins al 31 de maig, els veïns i veïnes podran gastar els dos bons de 5 euros que els corresponen en compres en el comerç local

  • Durant aquesta setmana, poden continuar recollint-se els bons a l'Ajuntament d'Alcalà i Oficines Municipals de Alcossebre

La campanya “Bo per a tu, bo per al poble”, posada en marxa per l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre per a ajudar econòmicament tant a les famílies com al comerç local, comença avui 26 d'abril. Després del repartiment escalonat de bons, durant la setmana passada, durant aquesta setmana encara s'és a temps de passar a recollir-los per l'Ajuntament d'Alcalà i les Oficines Municipals de Alcossebre. En total, 4.158 persones ja han passat a recollir els seus bons. Des de l'Ajuntament, s'ha previst repartir un total de 14.000 bons de 5 euros entre els 7.000 veïns i veïnes empadronats. L'Ajuntament ha destinat 70.000 euros a aquesta iniciativa, que són les ajudes directes als veïns, que doblarà la seua repercussió, arribant als 140.000 euros, entre els comerços.

Fins al pròxim 31 de maig, els veïns i veïnes podran pagar amb els bons qualsevol compra mínima de 10 euros i, a l'hora de presentar-ho, el veí o veïna haurà de sumar 5 euros més. En cada compra, podran utilitzar-se els bons que es preferisquen –podent sumar el total de bons d'una família, per exemple-, sempre tenint en compte per cada bo de 5 euros que s'utilitze, el comprador o compradora haurà d'aportar 5 euros més. Els establiments adherits llueixen un distintiu i a més poden consultar-se en la web municipal.

L'Alcalde Francisco Juan ha mostrat la seua satisfacció “per ser un municipi que aposta per aquesta mena d'iniciatives que ajuda les famílies a cobrir despeses quotidianes, incentiven el consum i potencien el comerç local, o el que és el mateix, són una injecció per a l'economia local a tots els nivells” i insistia que “estem davant una situació econòmica complicada i és necessari que ens impliquem tots per a tirar avant”.

Pujar