17 de febrer de 2020 17/2/20

El circuit de música en directe Temps d'Alcossebre celebra la seua tercera edició el proper 16 de setembre

El circuit de música en directe Temps d'Alcossebre celebra la seua tercera edició el proper 16 de setembre - (foto 1)

    La Regidoria de Comerç d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa la tercera edició de Temps d'Alcossebre, una proposta musical amb actuacions en directe des de les 19.30 hores fins a les 22.30 hores en diferents punts del nucli urbà que tindrà lloc el 16 de setembre. El recorregut té com a objectiu perllongar les activitats i oferta cultural de la localitat durant el mes de setembre, aprofitant la bona ocupació turística que encara es registra durant aquestes dates.

    Tindran lloc cinc actuacions musicals que començaran a les 19.30h a la plaça Vistalegre, amb La Glups Band, especialitzada en música per a xiquets. A les 20.30h, actuarà Femme Fraktal a la plaça Constitució. A les 21.30h, Kuerda Pa Rato al carrer Sant Josep (al costat del Centre Mèdic) i finalitzaran amb The Veterans Grup Rock al port esportiu.

    La regidora de Comerç, Alejandra Roca, explicava que "en les anteriors edicions, Temps d'Alcossebre va repercutir molt positivament en els locals comercials i de restauració ja que, durant una tarda-nit, s'aporta un atractiu extra per a les persones que ens visiten i resideixen a Alcossebre".

    Pujar