27 de setembre de 2020 27/9/20

El circuit de música en directe Temps d'Alcossebre celebra una nova edició el proper 15 de setembre

El circuit de música en directe Temps d'Alcossebre celebra una nova edició el proper 15 de setembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El circuit de música en directe Temps d'Alcossebre celebra una nova edició el proper 15 de setembre - (foto 2)

  Alcossebre tornarà a gaudir el dissabte 15 de setembre d'una nova edició de Tempsd'Alcossebre, una proposta musical amb actuacions en directe en diferents punts del nucli urbà, des de les 19.00 hores fins a les 22.00 hores. Aquesta iniciativa se suma enguany al cicle Slow Musical Festival que, durant els últims mesos, ha portat a terme una extensa programació d'actuacions musicals en directe en diferents locals de restauració de la localitat. "Amb aquesta incorporació, el Slow Music Festival segueix creixent i aquest any tancarà la temporada assumint l'organització de Temps d'Alcossebre, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre", ha explicat la regidora de Turisme i Comerç, Alejandra Roca.

  Temps d'Alcossebre manté el seu objectiu original de perllongar les activitats i oferta cultural de la localitat durant el mes de setembre, aprofitant la bona ocupació turística que encara es registra durant aquestes dates.

  Les actuacions començaran a les 19.00h amb Peter Swing Trio, a la plaça Vista Alegre. Seguiran a les 20.00h amb FBI (Funky Blues Infusion), a les 21.00h Juan de Pilar Trio (flamenc) actuaran al carrer Rench (al costat del centre mèdic) i finalitzaran Yambú Trio (Latin Jazz) al port esportiu a les 22.00 h.

  Alejandra Roca, recordava que "en les anteriors edicions, Tempsd'Alcossebre va repercutir molt positivament en els locals comercials i de restauració ja que, durant una tarda-nit, s'aporta un atractiu extra per a les persones que ens visiten i resideixen a Alcossebre".

  Pujar