elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Avança la redacció del projecte d'ampliació del CEIP La Mola d'Alcossebre

Avança la redacció del projecte d'ampliació del CEIP La Mola d'Alcossebre
  • L'Ajuntament ha adjudicat la redacció i supervisió del projecte i, per part dels tècnics, ja s'han recollit les propostes de la comunitat educativa i del consistori com incloure una aula adaptada per a 2-3 anys

Després de l'adjudicació de la redacció de l'estudi geotècnic, projecte bàsic i d'execució i l'assistència tècnica de supervisió per part de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, les empreses adjudicatàries estan en ple redacció del projecte d'adequació, ampliació i sanejament del CEIP La Mola d'Alcossebre. Basant-se en l'avantprojecte ja existent, l'equip tècnic de redactors treballa en el projecte de l'obra, tenint en compte proposades de la comunitat educativa que s'han traslladat, com la substitució de materials de formigó a herba en determinats punts de l'edifici, un canvi de distribució en la cuina i canvis en una rampa d'accés. Des de la Regidoria d'Educació, s'ha proposat que el projecte incloga una aula adaptada per a 2-3 anys.

La regidora d'Educació, Selene Blázquez, ha explicat que "el nostre objectiu és que l'ampliació converteixi al centro en un edifici el més eficient i útil possible, que es puga adaptar a les necessitats educatives que vagen sorgint" i ha destacat que "seguint amb tots els tràmits que comporta un projecte d'aquestes característiques, s'espera que les obres puguen començar en 2022". Està previst que, mentre duren les obres, les aules prefabricades s'emplacen dins del propi centre.

En total, la reforma i ampliació del CEIP La Mola d'Alcossebre  tindrà una inversió de 3,4 milions d'euros a càrrec de la Generalitat Valenciana, dins del Pla Edificant, encara que el consistori s'encarrega de tota la tramitació: redacció de l'avantprojecte, redacció del projecte, construcció, etc. amb tots els processos de licitacions, adjudicacions i supervisions d'obra.

Pujar