elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arnau (PSPV-PSOE) denuncia la "deixadesa" de l’equip de govern del PP per reactivar la vida comercial i econòmica d’Alcalà de Xivert-Alcossebre

Arnau (PSPV-PSOE) denuncia la "deixadesa" de l’equip de govern del PP per reactivar la vida comercial i econòmica d’Alcalà de Xivert-Alcossebre
  • La regidora del grup municipal socialista assegura que “els socialistes hem fet propostes per millorar la competitivitat de les empreses, però el govern popular es nega a atendre-les”

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre denuncia la deixadesa del Partit Popular en reviure la vida comercial i econòmica del municipi. La regidora socialista Tina Arnau assegura que “els socialistes hem fet propostes per millorar la competitivitat de les empreses, però el govern popular es nega a atendre-les”. “Des de l’inici de la legislatura, hem proposat en dues ocasions un pla de digitalització i adaptació a les noves tecnologies per a comerços i el PP ha votat en contra”, lamenta la regidora.

A esta negativa, explica Arnau, s’ha de sumar la falta d’interés del PP a l’hora d’informar els comerços sobre les promocions que es duen a terme. “Només les publiciten a les xarxes socials i molts comerciants no disposen de temps per a navegar per Internet o, directament, no tenen xarxes i, per tant, es queden fora”, critica el portaveu. “Un exemple clar és la recent campanya de ‘Bo per a tu, Bo per al poble’, molts comerços no s’han adherit perquè no els ha arribat la informació, i va passar el mateix amb el Centre Comercial Digital”, assegura Arnau.

“Tenint en compte que els xicotets comerços són la base de l’economia del poble i estan patint, hem demanat ajudes directes per als sectors afectats per la pandèmia que complementen les del Pla Resistir de la Generalitat. No obstant això, al pressupost de 2021 aprovat pel PP i Ciutadans, la partida destinada a ajudes directes és de 0 euros. Tota una mostra de quines són les prioritats i urgències d’este equip de govern”, lamenta la regidora.

“Després de demanar durant molt de temps la digitalització dels negocis del municipi i que el Partit Popular es negara, ara per fi es treballa en esta línia amb la creació del Centre Comercial Digital d’Alcalà-Alcossebre, una iniciativa de l’Agrupació d’Empresaris a la qual s’ha sumat l’Ajuntament com a col·laborador. Esperem que este projecte supose un primer pas cap al progrés del nostre sector comercial”, celebra la regidora socialista.

Pujar