elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquest ajuntament de Castelló reparteix polseres identificatives per a evitar extraviaments de menors

Aquest ajuntament de Castelló reparteix polseres identificatives per a evitar extraviaments de menors
  • Les polseres estan pensades per a xiquets de 2 a 9 anys per a llocs molt concorreguts com la platja, el mercat o la zona de passejos

MÉS FOTOS
Aquest ajuntament de Castelló reparteix polseres identificatives per a evitar extraviaments de menors - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, a través de la Policia Local, posa en marxa una campanya de repartiment de polseres en les quals pot inscriure's el nom del xiquet o xiquetea, així com el número de telèfon de contacte, perquè, una vegada localitzat, facilitar que siga retornat als seus familiars amb la major urgència possible. Les polseres es faciliten de manera gratuïta en les Oficines de Turisme. També apareix reflectit el telèfon de la Policia Local. La regidora de Policia, Selene Blázquez, ha explicat que “les polseres estan pensades perquè puguen portar-les xiquets i xiquetes de 2 a 9 anys i, d'aquesta manera, facilitem que, en un moment de distracció a la platja o en qualsevol espai concorregut, si el menor es perd, es puga contactar ràpidament amb els seus pares o amb la Policia Local”. Les polseres estan fetes de material resistent a l'aigua i a l'ús prolongat.

El cap de la Policia Local, Abel Serret, destaca “la implicació del component del Cos que ha apostat per aquesta iniciativa i que ha sorgit de comprovar com, tant a les platges com en la celebració del mercat ambulant dels dimarts, és habitual que algun  xiquet o xiqueta de poca edat es desoriente i puga perdre's. Pensem que, amb l'ús d'aquestes polseres, facilitem que, de manera ràpida, es puga localitzar als seus familiars i resoldre la situació ràpidament.

Pujar