elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcossebre renova les seues quatre banderes blaves per a les seves platges

Alcossebre renova les seues quatre banderes blaves per a les seves platges
  • El guardó reconeix a les platges de Carregador, Romana, Moro i Manyetes pel seu valor ambiental, qualitat de les aigües i serveis

  • La localitat és una de les més reconegudes de la província i la que suma més banderes blaves al Baix Maestrat

MÉS FOTOS
Alcossebre renova les seues quatre banderes blaves per a les seves platges - (foto 2)

Avui s'ha donat a conèixer que les platges d’Alcossebre, Carregador, Romana, Moro i Manyetes han renovat, un any més, les quatre banderes blaves que atorga la la Fundació per a l'Educació Ambiental (FEE) a través de ADEAC (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor) convertint a la localitat en el municipi que suma més banderes blaves al Baix Maestrat.

Aquest guardó és un distintiu internacional que reconeix l'elevada qualitat de les aigües, així com l'esforç, públic i ciutadà, per complir amb els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i qualitat de les platges.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha manifestat “la nostra satisfacció perquè continuem sent un referent quant a les nostres platges, en aspectes com l'elevada qualitat de l'aigua, serveis i infraestructures. Ens esforcem per mantenir la qualitat mediambiental i d'infraestructures i revalidar aquests guardons així ho demostra”.

Pujar