elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcossebre recupera el mercat ambulant amb tot tipus de productes a partir del 15 de juny

Alcossebre recupera el mercat ambulant amb tot tipus de productes a partir del 15 de juny
  • Se situarà en el Passeig Marítim i carrer Bovalar, amb aforament controlat i mesures de seguretat, per evitar les grans concentracions de públic

El mercat ambulant ambulant d'Alcossebre tornarà a celebrar-se a partir del 15 de juny, tots els dimarts fins al 26 d'octubre, en horari de 17.00h a 22.00h. A diferència de l'estiu passat, en el qual a causa dels protocols motivats per la COVID-19 només es permetien llocs de venda d'alimentació, enguany s'ha ampliat a tota mena de productes encara que, per a complir amb les mesures de seguretat i que es puguen respectar les distàncies exigides, els llocs de venda que no corresponguen  a alimentació estaran presents en torns de setmanes alternes.

L'entrada al recinte estarà delimitada per a controlar l'aforament i evitar la concentració de persones i està previst habilitar un pas per als vianants per la vorera superior que estarà lliure de llocs de venda i vehicles per a no impedir la circulació pel passeig Marítim.

El mercat se situarà en el passeig Marítim, fins a la rotonda del passeig de les Fonts i inclourà un tram al carrer Bovalar. Els llocs de venda d'alimentació es reuniran en l'aparcament situat al costat de la caserna de la Guàrdia Civil.

Pujar