elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà de Xivert posa punt i final a les festes patronals

Alcalà de Xivert posa punt i final a les festes patronals
  • Les festes es van tancar amb el tradicional correfoc i castell de focs artificials

  • Alcossebre prendrà el testimoni celebrant les festes del 6 al 10 de setembre

MÉS FOTOS
Alcalà de Xivert posa punt i final a les festes patronals - (foto 2)

 

Alcalà de Xivert ha posat fi a les celebracions de les festes patronals, en el nucli d'Alcalà, que s'han desenvolupat del 25 d'agost al 3 de setembre. El balanç és molt positiu quant a la participació sobretot en actes com la Nit dels Colles, que estrenava escenari enguany reubicant-se en la plaça de l'Església, la Nit de la Joventut amb l'espectacle Tallarina On Tour o la IV Fira de la Cervesa Artesanal XiBEERt. Les festes es tancaven amb el tradicional correfoc i el castell de focs artificials.

Com a única nota negativa, les pluges han entelat alguns dels actes del cap de setmana final, amb la suspensió del Concurs Nacional de Emboladors i el trasllat a l’Espai d’Oci de l'últim ball del dissabte i la suspensió de les paelles de colles el diumenge.

El regidor de Promoció Cultural, Festiva i Tradicions, Javi García, destacava “la gran implicació dels nostres veïns i veïnes i sobretot de les associacions locals perquè tota vaja endavant” i valorava com “molt positives les novetats introduïdes, com el canvi d'ubicació de la Nit de Colles o els nous actes infantils, com la macroglobotà i la festa de l'escuma”. L'Alcalde Francisco Juan destacava la implicació dels col·lectius locals en el desenvolupament de tots els actes, “tant entitats esportives, com a culturals, taurines o socials, sense les quals no podríem comptar amb un programa tan extens”.

El testimoni festiu l'agafa el nucli d’Alcossebre, que viurà les festes patronals del 6 al 10 de setembre.

Pujar