elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà de Xivert celebrarà la III edició de la Fira de la cervesa artesanal XiBEERt dins de les festes patronals

Alcalà de Xivert celebrarà la III edició de la Fira de la cervesa artesanal XiBEERt dins de les festes patronals
  • La iniciativa, que compta amb expositors i tastos oberts al públic, tindrà lloc el 29 i 30 d'agost i forma part del calendari gastronòmic turístic posat en marxa per l'Ajuntament

Alcalà de Xivert tornarà a celebrar la Fira de la cervesa artesanal XiBEERt, després de no haver-se pogut organitzar durant els anys 2020 i 2021 a causa de la situació sanitària. La d'enguany serà la tercera edició i, com en les anteriors ocasions, se situarà en les placetes del carrer Sant Joan, durant els dies 29 i 30 d'agost, a partir de les 18.00h.

La fira comptarà amb expositors de cervesa artesana, l'estand de Custom Maestrat amb pintxos i animació musical amb un DJ. A més, s'instal·laran jocs infantils prop de la Fira, al carrer Sant Ferran.

El dilluns 29, a les 20.00 hores es realitzarà un “tast de cerveses valencianes”, mentre que el dimarts 30, a les 20.00 hores serà el torn del “tast de cerveses internacionals”. En tots dos casos, per a assistir serà necessari adquirir un tiquet de 6 euros, que haurà de reservar-se prèviament a través d'un formulari al qual s'accedirà des de la web municipal www.alcaladexivert.es i que s'activarà el dilluns 8 d'agost a les 00.00h i es tancarà diumenge 14 d'agost. Només podrà realitzar-se un formulari per persona, amb un màxim de reserva de 2 tiquets. En el cas que una persona no puga completar el formulari en línia podrà emplenar-lo a l'Ajuntament d'Alcalà o Oficines Municipals de Alcossebre. Del 16 al 19 d'agost, per ordre de reserva de tiquets i fins a cobrir les 200 places, les persones seran avisades per sms per a a recollir i pagar els tiquets a les Oficines Municipals d'Alcalà i de Alcossebre.

Hauran d'identificar-se amb el DNI en el moment de recollir-los. Els tiquets no recollits el divendres 19 d'agost a les 15.00 hores, s'adjudicaran per ordre de reserva a les següents persones de la llista. Se'ls enviarà un sms avisant que ho han de recollir per les oficines Municipals la setmana del 22 al 26 d'agost.

Aquesta iniciativa forma part del calendari gastronòmic turístic municipal, al costat d'altres activitats relacionades amb la gastronomia local.

Pujar