elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre repartirà 1.800 euros entre els què compren en els comerços locals

Alcalà-Alcossebre repartirà 1.800 euros entre els què compren en els comerços locals
  • Del 8 de juliol al 9 d'agost, per totes les compres realitzades en els comerços participants s'entrarà en el sorteig de 30 xecs-regal per valor de 60 euros

La Regidoria de Comerç d'Alcalà-Alcossebre prossegueix les seues campanyes de suport i dinamització del comerç local amb una nova acció per a animar a veïns i visitants a comprar en els establiments del municipi. La campanya “Comprant en el comerç local guanyem tots” repartirà un total de 1.800 euros, ja que realitzant qualsevol compra en els comerços adherits s'entrarà en el sorteig de 30 xecs-regal per valor de 60 euros que, així mateix, hauran de consumir-se en els comerços locals. La campanya donarà inici el 8 de juliol i finalitzarà el 9 d'agost. El sorteig entre tots els justificants de compra es realitzarà el dimarts 18 d'agost.

El regidor de Comerç, Miguel Martorell, destacava que “amb aquesta mena d'iniciatives, intentem aportar un incentiu perquè tants els nostres veïns com les persones que ens visiten consumisquen en els comerços del nostre municipi. En atorgar premis per a 30 justificants de compres, s'incrementa molt la possibilitat de ser agraciats” i recordava que “tant en Alcalà com en Alcossebre, trobem comerços de molt diversa índole que donen un servei molt complet sense que hagem de desplaçar-nos a altres localitats”.

Els comerços participants poden passar a partir de dimarts 7 de juliol per l'Ajuntament d'Alcalà i Oficines Municipals de Alcossebre per a recollir els tiquets de participació i hauran de lliurar-los del 10 al 14 d'agost.

Pujar