elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre realitza els tractaments contra el mosquit comú i mosquit tigre en diverses zones del municipi

Alcalà-Alcossebre realitza els tractaments contra el mosquit comú i mosquit tigre en diverses zones del municipi
  • Es demana col·laboració ciutadana per a evitar focus que puguen afavorir la propagació en entorns domèstics

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre realitza els tractaments contra el mosquit comú i mosquit tigre en diverses zones del municipi - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre està realitzant els tractaments contra els mosquits, tant com mosquit comú com mosquit tigre, amb l'objectiu de combatre els possibles focus existents i evitar la seva proliferació. S'actua en zones circumdant als nuclis de població, així com zones humides i embornals, preveient així la proliferació en zones urbanes. Els tractament s'han aplicat en Bassa Llona i el seu entorn, séquia de L’Abà, zona del camp de futbol i camí San Miquel, barranc del Gitano, rambla d’Estopet, Sól de Riu i entorn i zona de Capicorb.

L'empresa adjudicatària que desenvolupa les diferents accions preventives durant tot l'any, ha començat l'aplicació d'aquests tractaments específics coincidint amb la pujada de les temperatures. Per part de la Regidoria de Serveis es coordinen les diferents actuacions preventives que garantisquen la no proliferació de mosquits durant el període estival.

Una vegada més, es reitera que els veïns inspeccionen les seues propietats privades per a assegurar-se que no s'acumule aigua estancada que puga generar la proliferació de mosquits. Altres mesures a tenir en compte són vigilar el reg d'aigua per degoteig, l'acumulació d'aigua en canaletes, protegir pous i aljubs, mantenir els nivells de clor adequat en piscines, revisar el buit dels arbres o renovar cada dia l'aigua en recipients per a animals.

Pujar