elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre presenta la programació d'actes de Nadal

Alcalà-Alcossebre presenta la programació d'actes de Nadal
  • L'arribada de Papà Noel i la cavalcada dels Reis Mags, actes infantils, cinema i NadalParc centren la programació amb actes culturals, com un concert a càrrec de solistes de l'Orquestra Simfònica de Castelló

Alcalà-Alcossebre tornarà a viure l'esperit nadalenc amb els actes organitzats per la Regidoria de Festes que se centren, sobretot, en activitats que fomenten la il·lusió entre els xiquets i xiquetes de la població. Els actes donaran inici el 24 de desembre, amb l'arribada de Papà Noel i els seus elfs, que recorreran els principals carrers d’Alcossebre, a partir de les 16.30h, i d'Alcalà, a partir de les 18.30h. El diumenge 26 de desembre, a partir de les 16.00h, se celebrarà la carrera de Sant Silvestre i aquest mateix dia, a les 18.30h, l'església parroquial d'Alcalà acollirà el concert “Nadal íntim”, amb interpretacions de solistes de l'Orquestra Simfònica de Castelló. És un acte organitzat per l'associació Xivert Històric, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.

Els actes infantils seguiran el dilluns 27, a les 11.00h, en la plaça Vista Alegre de Alcossebre, amb un taller de xancuts i jocs tradicionals. Aquest taller es realitzarà també el 31 de desembre, a la mateixa hora, en la plaça del Mercat d'Alcalà. El dijous 30, a les 16.00h, en la plaça La Mola i el diumenge 2 de gener, a les 16.00h, en la plaça de l'Església tindran lloc castells unflables, taller de globoflèxia i jocs. També hi haurà dies de cinema infantil: el dissabte 8 de gener es projectarà la pel·lícula “Bebé Jefazo 2” en el saló del Centre dels Jubilats d'Alcalà i el diumenge 9 de gener, podrà veure's “La patrulla canina” en el saló del Centre de Jubilats de Alcossebre.

L'arribada dels Reis Mags es viurà amb la màgia habitual, en la vesprada del 5 de gener, a les 16.30h en Alcossebre, amb recorregut pel camí L’Atall, plaça Constitució i carrer Rench fins a l'Església i, en Alcalà, a les 19.00h, amb recorregut pels carrers General Cucala, Doctor Seguer, La Palma, Sant Nicolau, plaça Juan Vilanova, Molinet, Sant Joan i plaça de l'Església. Prèviament, els dies 30 de desembre en Alcossebre i 2 de gener en Alcalà, els patges reals recolliran les cartes per als Reis Mags.

La programació es completa amb la celebració d'una nova edició NadalParc, pensat per a afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars de Nadal de xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys. En Alcalà, se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de desembre, en el Espai d’Oci, i en el CESAL de Alcossebre, els dies 3 i 4 de gener. Tant en Alcalà com en Alcossebre, en horari de 10.00h a 13.00h i de 16.30h a 18.30h.

El regidor de Festes, Jordi Batiste, ha destacat que “tots els actes s'estan organitzant per a complir amb totes les mesures sanitàries, prevalent que estiguin a l'aire lliure i que puguen celebrar-se sense problemes”.

Pujar