elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre millora el servei de bàndols a través del telèfon mòbil

Alcalà-Alcossebre millora el servei de bàndols a través del telèfon mòbil
  MÉS FOTOS
  Alcalà-Alcossebre millora el servei de bàndols a través del telèfon mòbil - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre segueix la seua aposta per les noves tecnologies per fer arribar la informació municipal a la població. L'última acció consisteix en un nou servei de notificacions a través del telèfon mòbil que millora l'aplicació que es venia utilitzant fins ara. L'aplicació enviarà bàndols, notícies, esdeveniments i avisos de caràcter municipal i inclou l'enviament de documents, cartells i imatges, que no era possible amb l'anterior aplicació. Per poder rebre les notificacions, els usuaris podran descarregar-se-la de forma totalmente gratuïta, tant per Iphohe buscant "bandomovil" a l'APP Store i introduint el codi 12570 i per Android buscant "alcalaalcossebreinforma" a la PlayStore. Com a novetat, també es podrà consultar la informació a través del PC a la direcció www.bandomovil.com/alcaladexivert , de manera que les persones que no compten amb Smartphone també podran accedir-hi.

  "A través d'aquesta aplicació, mantenim informada a tota la població, en temps real, d'activitats, anuncis i qüestions d'interès de caràcter municipal, apropant l'Ajuntament a tots els veïns, tant si estan en la localitat com si no. Amb l'anterior aplicació, ja vam veure que resultava molt útil i més tenint en compte que el nostre municipi compta amb dos nuclis de població, de manera que moltes persones s'informen a través d'aquests sistemes ", ha destacat l'alcalde Francisco Juan.

  Aquesta nova aplicació de notificacions a través del telèfon mòbil se suma a la resta d'eines comunicatives de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, com els diferents perfils en xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Vimeo i Google Plus), panells electrònics repartits per tots dos cascs urbans o la pàgina web municipal, amb apartats de Notícies i Agenda d'actualització constant i accés a la Seu Electrònica municipal.

  Pujar