elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre condiciona les platges de cara a la Setmana Santa

Alcalà-Alcossebre condiciona les platges de cara a la Setmana Santa
  • L'Ajuntament millora els accessos, instal·lacions i intensifica desinfeccions a les platges

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre condiciona les platges de cara a la Setmana Santa - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha estat treballant en el condicionament de les platges de la localitat, de cara a les dates de Setmana Santa. S'han instal·lat passarel·les i condicionat accessos, s'han col·locat papereres i dutxes i, en general, es garanteix que les platges es troben en condicions òptimes d'ús. A més, continuen vigents les mesures de prevenció davant el COVID-19 que ja es van posar en marxa l'estiu passat, com la intensificació de les desinfeccions d'instal·lacions com a passarel·les i dutxes, que es realitzaran dues vegades al dia. Les regidories de Serveis i Turisme han treballat conjuntament en la coordinació del dispositiu. “Volem fer una crida perquè els usuaris continuen sent respectuosos amb les mesures de control de la COVID-19, també a les platges o en espais a l'aire lliure”, ha destacat la regidora de Turisme, Selene Blázquez.

A més, el servei de salvament i socorrisme es presta des de demà 27 de març, fins a l'11 d'abril, en horari de 11.00h a 18.00h, a les platges de les Fonts, Carregador i Romana.

D'altra banda, des del consistori mostren el seu malestar perquè encara estan pendents d'executar actuacions de reparació a les platges de la localitat, danyades pels últims temporals, per part del Servei Provincial de Costas, dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic. “Pensem que el Govern central no pot eludir les seues responsabilitats i no s'entén que estiguem insistint que han d'actuar, fins i tot a través de declaracions institucionals, i que no arribe la dotació pressupostària ni tinguen previsió per a fer-ho”, ha apuntat l'Alcalde Francisco Juan, recordant que la competència per a condicionar les platges depén del Govern central.

 

Pujar