18 de setembre de 2020 18/9/20

Alcalà-Alcossebre comptarà amb dues plantes d'osmosi que subministraran aigua tractada

Alcalà-Alcossebre comptarà amb dues plantes d'osmosi que subministraran aigua tractada - (foto 1)

    Els veïns d'Alcalà-Alcossebre podran gaudir en unes setmanes de dues noves plantes d'osmosi que els permetran obtenir aigua tractada, de manera que s'estalviaran la compra d'aigua embotellada. Aquestes plantes, que donaran servei als ciutadans que resideixen en els dos nuclis, estan ubicades a les zones esportives, en concret al costat del gimnàs municipal d'Alcossebre i al Pavelló Municipal d'Alcalà. Disposen de capacitat per subministrar al dia 2.880 litres d'aigua tractada, un producte molt similar a l'aigua embotellada que pot trobar al mercat, que destaca per la seua gran qualitat i absència de contaminants. Els veïns podran accedir a l'aigua osmotitzada a través de les aixetes que s'han habilitat a l'exterior de les dues noves instal·lacions.

    L'actuació, amb un pressupost de 50.000 euros, ha anat a càrrec de FACSA dins de les inversions compromeses en el contracte de concessió del servei d'abastament d'aigua potable.

    L'Alcalde Francisco Juan explicava que "en breu podrem inaugurar aquestes fonts que suposaran una comoditat per a les persones que practiquen esport i, en general, per a tots els veïns que vulguen disposar d'aquest servei".

    Pujar