elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre ha començat el repartiment de màscares per a tota la població

Alcalà-Alcossebre ha començat el repartiment de màscares per a tota la població
  • En el primer de dia de repartiment, s’han donat més de 1.000 màscares per a adults i xiquets i es continuarà durant els pròxims dies fins a arribar a tots els veïns i veïnes

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre ha començat el repartiment de màscares per a tota la població - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha començat avui el repartiment de màscares per a tota la població. Es tracta d'un primer romanent de 3.000 màscares adquirit per l'Ajuntament i s'està a l'espera que arribe un altre encàrrec de 3.000 més adquirides també pel consistori amb la mediació de la Diputació Provincial. Les màscares s'han repartit en quatre punts de distribució –dues en Alcalà i dues en Alcossebre- de forma totalment cívica i ordenada per part dels veïns i veïnes. Es calcula que avui s'han lliurat al voltant de 1.000 màscares per a adults i unes 100 infantils. El repartiment prosseguirà el dimecres i el divendres, en horari de 10.00h a 13.00h: en Alcalà, en l'edifici CESAL -per a persones amb cognoms que comencen de la A a la K- i a la Casa de la Cultura –per a persones amb cognoms de la L a la Z- i en Alcossebre, en les Oficines Municipals –amb cognoms que comencen de la A la K- i a la Biblioteca Municipal –amb cognoms de la L a la Z-.

“Ens vam comprometre a què tots nostres veïnes i veïnes tindrien màscares i així serà”, ha destacat l'Alcalde Francisco Juan, que ha recordat que “existeixen recomanacions concretes, per part de les autoritats sanitàries, a l'hora d'utilitzar les màscares, per la qual cosa demanaria als meus veïns i veïnes que les porten sempre que siga necessari, amb la finalitat de prevenir contagis”.

Pujar