4 d’abril de 2020 4/4/20

Alcalà-Alcossebre aplica tractaments larvicides en embornals i zones d'aigües estancades

Alcalà-Alcossebre aplica tractaments larvicides en embornals i zones d'aigües estancades - (foto 1)

    La Regidoria de Serveis d'Alcalà-Alcossebre està aplicant de nou tractaments larvicides amb la finalitat de prevenir l'aparició de mosquit comú i mosquit tigre. En concret s'està fumigant en embornals i tractant amb bacylus granulat en zones on s'acumulen aigües estancades com barrancs.

    L'aplicació dels diferents tractaments, que realitza l'empresa Lokímica -concessionària del servei- està obtenint un bon resultat ja que, tot i l'inici de les bones temperatures, no s'ha percebut presència de mosquits. De fet, en un recent mostreig realitzat per l'empresa, no s'han detectat mosquits ni larves en embornals dels nuclis urbans mentre que en zones d'aigua estancats tan sols s'han detectat larves de tipus L1 -estat inicial- en punts molt concrets. En cap cas, s'ha detectat presència de mosquit comú ni de mosquit tigre en estat adult.

    Des de la Regidoria de Serveis segueixen recordant als veïns que cal extremar les precaucions per no acumular aigua en plats de testos, testos, etc. i mantenir un estricte control per assegurar la neteja en piscines, basses i abeuradors.

    Pujar