12 d’agost de 2020 12/8/20

Els veïns de l'Alcora podran tramitar la seua declaració de la renda a l'Ajuntament

Els veïns de l'Alcora podran tramitar la seua declaració de la renda a l'Ajuntament - (foto 1)

  Els veïns i veïnes de l'Alcora podran realitzar la seua declaració corresponent a la campanya de la renda 2017 sense desplaçar-se fora de la localitat, gràcies al servei que s'oferirà a les instal·lacions de l'Ajuntament. Concretament, el Consistori habilitarà la sala d'exposicions amb aquesta finalitat.

  Es tracta d'una iniciativa que s'oferirà per primera vegada a l'Alcora i que va ser sol·licitada a l'inici d'aquest l'any a la Conselleria en una reunió mantinguda entre el primer tinent d'alcalde i diputat autonòmic, Víctor Garcia, i la Secretària Autonòmica d'Hisenda, Clara Ferrando.

  "Este és un altre exemple del treball i compromís de l'Ajuntament per acostar i millorar els serveis que es presten a l'Alcora, evitant que els veïns i veïnes hagen de desplaçar-se a altres localitats per a realitzar les seues gestions" destaquen "sobretot quan es tracta de campanyes tan importants i que afecten a tanta gent com és el cas de la declaració de la renda".

  Els interessats podran demanar cita prèvia a partir del 3 de maig. Aquesta sol·licitud haurà de fer-se a través de la pàgina web de l'Agència Tributària o cridant al número 901 22 33 44, indicant que volen fer la seua declaració a l'Alcora. El termini per a sol·licitar cita finalitzarà el 29 de juny.

  L'atenció presencial per part dels tècnics de l'Agència Tributària a la sala d'exposicions de l'Ajuntament s'iniciarà el 10 de maig i finalitzarà el 2 de juliol. L'horari serà: dilluns, dimarts i dijous, de 9 a 14.30 hores i de 16 a 19 hores i dimecres i divendres, de 9 a 15 hores.

  Pujar