18 de novembre de 2019 18/11/19

PP: "Reyval ressuscita a l'Alcora gràcies al silenci còmplice de PSPV i Compromís"

PP: "Reyval ressuscita a l'Alcora gràcies al silenci còmplice de PSPV i Compromís" - (foto 1)
  • L'alcalde socialista Samuel Falomir reconeix després de huit mesos de bloqueig informatiu que la firma tramita el permís per a reobrir la seua activitat a l'Alcora

El silenci còmplice de PSPV i Compromís ha permés que l'antiga Reyval, hui Aprocol, faça passos de gegant per a reobrir la seua activitat en el municipi. Després de huit mesos de bloqueig informatiu, l'alcalde de l'Alcora, el socialista Samuel Falomir, va reconéixer ahir en junta de portaveus que la signatura va presentar al febrer el projecte per a reobrir la gestió de residus en la localitat.

“Han passat huit mesos i unes eleccions pel mig. Tant PSPV com Compromís han posat els seus interessos per davant dels del nostre poble i han ocultat tràmits que els veïns haurien d'haver conegut. Perquè Reyval està ressuscitant al nostre poble gràcies al silenci dels partits que governen en el Consell i que hui presideixen el govern de l'Alcora”.

Vicente Mateo, portaveu del PP en la capital de la comarca de l'Alcalatén, ha reivindicat “la transparència i participació que Merche Mallol va practicar com a alcaldessa en el municipi per a protegir al poble d'una incineradora que va aconseguir paralitzar”. “Quatre anys de govern còmplice amb el Consell i un nou mandat del PSPV han permés posar-li la catifa roja a Reyval, que torna a planejar sobre l'Alcora gràcies al silenci de l'esquerra”.

Tal com ha considerat el portaveu del PP a l'Alcora, “és evident que el PSPV i Compromís van decidir enterrar a Reyval perquè no entelara la seua campanya. Ara que Falomir ja s'ha garantit la butaca és quan reconeix que s'han iniciat els tràmits perquè Reyval torne a operar a l'Alcora”. “Nosaltres anirem de la mà dels nostres veïns, com vam fer quan governàvem, com hem fet com a oposició”.

ocultar
PP: "Reyval ressuscita a l'Alcora gràcies al silenci còmplice de PSPV i Compromís"
Pujar