elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Maeso proposa un pla d'inversions i manteniment urgent per a les instal·lacions esportives de l'Alcora

Maeso proposa un pla d'inversions i manteniment urgent per a les instal·lacions esportives de l'Alcora
  • Maeso: “És imprescindible reestructurar el model de gestió de les diferents instal·lacions amb l'objectiu d'evitar la utilització indeguda”.

El candidat a l'alcaldia de l'Alcora pel Partit Popular, José Luis Maeso, proposa posar en marxa un Pla d'Instal·lacions Esportives amb majors inversions i amb un control exhaustiu per a garantir el seu manteniment i seguretat.

Així ho ha anunciat en la seua visita a la Ciutat Esportiva de l'Alcora juntament amb el seu número dos en la llista, Eva Zafra, on han comprovat l'estat de deterioració que pateixen les instal·lacions, especialment la pista d'atletisme. Tal com ha afirmat Maeso, “a l'Alcora ens sentim molt orgullosos de comptar amb nombrosos esportistes i campions nacionals i internacionals en diferents disciplines, amb entitats i clubs esportius que treballen per portar el nom de l'Alcora pel cap alt alt. Mereixen tot el nostre respecte per l'esforç i la il·lusió amb la qual treballen, per això, no és comprensible que des de l'Ajuntament de l'Alcora no es faça més per mantindre les instal·lacions esportives en perfecte estat i potenciar-les”.

Així mateix, Maeso ha afirmat que “existeixen desperfectes que poden posar el perill als usuaris i que cal reparar com més prompte millor”. De la mateixa manera, ha assenyalat que “és imprescindible reestructurar el model de gestió de les diferents instal·lacions, amb l'objectiu d'evitar la utilització indeguda per part de persones externes als clubs o sense autorització per a accedir a elles”.

En aquest sentit, Maeso planteja “delimitar la ciutat esportiva per a un major control en l'accés, dotar-la de personal operatiu que vetle pel correcte ús de les infraestructures esportives, pel seu òptim funcionament, i planificar operacions que garantisquen la seua vida útil”. També s'ha compromés a estudiar l'eliminació del depòsit de gas que es troba al costat del camp de futbol.

Finalment, el candidat popular ha destacat que “l'esport és un dels pilars fonamentals del projecte de futur del PP per a l'Alcora i anem potenciar al màxim la seua pràctica entre els nostres veïns, pels valors que transmet als més joves, perquè l'activitat física és essencial per a millorar la salut i perquè propícia escenaris de trobada entre els alcorins”.

Pujar