6 de desembre de 2019 6/12/19

El PP de l'Alcora transformarà l'edifici de Protecció Civil en un Parc de Bombers

El PP de l'Alcora transformarà l'edifici de Protecció Civil en un Parc de Bombers - (foto 1)

  “Millorar la seguretat dels alcorins i la resposta davant qualsevol emergència que puga sorgir a l'Alcora és raó més que suficient per a treballar sense descans, amb responsabilitat i fermesa per convertir a partir del 26 de maig en una certesa la nostra proposta”.

  Així de clara s'ha expressat la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, Merche Mallol, després de visitar al costat del coordinador popular de la comarca, Luis Rubio, la base del Cos de Voluntariat de Protecció Civil i avançar la seua ferma intenció de sol·licitar la transformació de la infraestructura en un Parc de Bombers professional.

  Una proposta que, tal com ha explicat Mallol, “dotarà a l'Alcora d'un Parc de Bombers que reduirà de forma notable el temps de resposta davant qualsevol incident i emergència fent que el nostre poble guanye en seguretat i, amb ell, tots els pobles de la comarca”.

  És per açò que l'alcaldable popular ha reivindicat la necessitat d'una proposta que permetrà donar continuïtat “al compromís que des del PP vam mostrar des de fa ja un lustre amb aquesta infraestructura que si és una realitat a l'Alcora és gràcies única i exclusivament a nosaltres”.

  No en va, Merche Mallol va ser la responsable d'aconseguir que en 2014 Ajuntament i Diputació aconseguiren un acord perquè la primera base del Cos de Voluntariat de Protecció Civil es construïra en el municipi.

  ocultar
  El PP de l'Alcora transformarà l'edifici de Protecció Civil en un Parc de Bombers
  Pujar