elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora suma 3 nous projectes de millora i modernització en la seua àrea industrial

L'Alcora suma 3 nous projectes de millora i modernització en la seua àrea industrial
  • L'Ajuntament va aconseguir una subvenció de prop de 500.000 euros de l’Ivace per a la seua execució

MÉS FOTOS
L'Alcora suma 3 nous projectes de millora i modernització en la seua àrea industrial - (foto 2)

L'Ajuntament de l'Alcora ha executat tres nous projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i servicis en la seua zona industrial, concretament en els polígons Foies Ferraes, La Torreta i Santa.

Per a això, ha comptat amb una subvenció de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de prop de 500.000 euros, amb la qual s'ha cobert pràcticament la totalitat dels treballs, adjudicats a l'empresa BECSA, S.A. per un import de 582.296,55  euros.

Entre altres actuacions, s'ha millorat considerablement la pavimentació viària i l'amplària de les voreres i de la zona d'aparcament, s'han dotat de nous subcol·lectors per a la recollida d'aigües pluvials, s'han instal·lat lluminàries d'alta eficiència tipus led, s'han realitzat canalitzacions per a fibra òptica i de telecomunicacions, s'han implantat sistemes de videovigilància connectats amb la policia, s'ha millorat la imatge dels polígons i s'han instal·lat hidrants contra incendis.

“Aquests projectes han servit per a donar continuïtat als ja executats des de 2019, millorant la dotació d'infraestructures i servicis i augmentant la seguretat, l'estètica i la competitivitat dels nostres polígons” ha explicat l'alcalde, Samuel Falomir.

“Queda molt per fer, però també és cert que en aquests últims anys s'ha invertit més que mai, més de 2,5 milions d'euros, en polítiques proactives en favor de la indústria. A més, ens hem mogut per a aconseguir destacades ajudes”.

El primer edil ha recordat, així mateix, que recentment, propietaris i Ajuntament, han donat llum verda a la constitució de la primera Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de la localitat, situada al polígon La Torreta, amb l'objectiu de millorar les infraestructures i servicis i atraure moltes més inversions i ajudes.

Pujar