elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora presenta la seua completa programació infantil per als pròxims mesos

L'Alcora presenta la seua completa programació infantil per als pròxims mesos
  • Es desenvoluparà de febrer a maig i inclou activitats molt variades: música, màgia, contacontes, titelles, teatre, tallers, jocs tradicionals, pallassos...

L'Ajuntament de l'Alcora ha dissenyat una completa i variada agenda infantil per als pròxims mesos. Es tracta d'una iniciativa impulsada per les regidories de Cultura i Festes, amb Ana Huguet i Vanessa Périz al capdavant, perquè “els més menuts continuen sent grans protagonistes de la programació lúdica organitzada des de l'Ajuntament”.

Es desenvoluparà des de febrer fins a maig i inclou activitats “molt interessants i variades”: música, màgia, contacontes, titelles, teatre, tallers, jocs tradicionals, pallassos..., perquè els xiquets i xiquetes “gaudisquen, es divertisquen, aprenguen i desenvolupen el seu potencial creatiu”. Tots els actes seran gratuïts.

La programació es posarà en marxa aquest divendres, dia 3 de febrer, a les 18.00 hores, al saló d'actes de l'Ajuntament, amb l'espectacle d'animació musical “La Banda del Capità Bocanegra” a càrrec de la companyia teatral Suc de Llima.

El següent acte, l'espectacle “Locura de magia”, tindrà lloc el divendres 17 de febrer.

Música, contes i titelles protagonitzaran la jornada del divendres 10 de març amb l'espectacle “Sopa de pedres”.

I el 24 de març, els més xicotets gaudiran de l'espectacle de pallassos, titelles i música “El dia de Ramiro” a càrrec de la companyia Ameba Teatre.

L'agenda continuarà el dissabte 22 d'abril amb el concert de Trobadorets. A més, els assistents podran participar en els tallers infantils i jocs tradicionals que se celebraran en el mateix recinte, la Pista Jardí.

La plaça de l'Ajuntament serà l'escenari en el qual es desenvolupen els dos últims actes programats. El 5 de maig, l'espectacle de bambolles gegants “Magic Bubble”, i, finalment, el 19 de maig, l'espectacle de carrer i clown per a tots els públics “Cataplúm” de la mà d'Ameba Teatre.

Pujar