elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora obri la zona d'acampada i la de paellers del paratge de Sant Vicent

L'Alcora obri la zona d'acampada i la de paellers del paratge de Sant Vicent
  • Els veïns i visitants podran fer ús de nou d'aquests espais i gaudir de la naturalesa en un entorn privilegiat

MÉS FOTOS
L'Alcora obri la zona d'acampada i la de paellers del paratge de Sant Vicent - (foto 2)

L'Ajuntament de l'Alcora ha anunciat una altra mesura derivada de la fi de l'estat d'alarma i l'entrada en la “nova normalitat”. Es tracta de l'obertura de la zona d'acampada i la de paellers del paratge de Sant Vicent.

Són molts els veïns i veïnes que trien aquest emblemàtic entorn natural de la localitat per a passar el dia amb la família i amics, sobretot en l'època estival, segons explica l'alcalde, Samuel Falomir.

A més, “és una gran superfície, a l'aire lliure, que facilita el compliment de les mesures de seguretat establides per les autoritats sanitàries”.

Pel que respecta a la zona d'acampada, Falomir ha recordat que, després d’uns anys tancada, el mes de febrer passat la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica va tornar a autoritzar-la.

L'obtenció del permís es va produir després dels pertinents treballs de neteja i la creació d'una àrea tallafocs, entre altres accions incloses en el Pla de Prevenció d'Incendis Forestals redactat per l'Ajuntament.

L'alcalde ha destacat la importància d'haver recuperat aquest servei “perquè veïns i visitants puguen gaudir de la naturalesa en un entorn privilegiat com és el principal pulmó verd de l'Alcora”.

La capacitat màxima d'acampada en la zona és de 60 persones. El permís per a acampar ha de sol·licitar-se a l'Ajuntament de l'Alcora.

Pujar