elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora acull els actes commemoratius dels Normes de Castelló

L'Alcora acull els actes commemoratius dels Normes de Castelló
  • ‘Al carrer, en valencià!’ és el lema triat per a la plataforma Castelló per la Llengua per als actes del 2 d'octubre

MÉS FOTOS
L'Alcora acull els actes commemoratius dels Normes de Castelló - (foto 2)

Aquest dissabte 2 d'octubre comencen els actes en commemoració de la signatura de les ‘Normes de Castelló’ el 1932. Com cada any, la plataforma Castelló per la Llengua és l'encarregada d'organitzar-los i, enguany, ho fa amb el suport de l'Ajuntament de l'Alcora, concretament amb la regidoria de Cultura de la mà d'Ana Huguet. 

Maria Nebot Calduch, presidenta i cofundadora de la plataforma, ha agraït al consistori castellonenc la seua “implicació, l'interés i l'entusiasme”.

Els actes se celebraran a la Pista Jardí i començaran a les 16.30 hores i comptaran amb la tradicional Fira d’Entitats, on participen totes les organitzacions adherides a la plataforma que oferiran diverses activitats i tallers a totes les persones que s'acosten. 

A les 17.00 hores tindrà lloc l'actuació del contacontes Felip Kervarec amb l'espectacle Contes de poble. I a les 18.00 hores Maria Nebot llegirà el manifest commemoratiu i reivindicatiu i, a continuació, es posarà en marxa el taller de construcció d'instruments musicals Diddley Bow de la mà de Ficar.

Finalment, a partir de les 22.00 hores, per a acabar la jordana festiva i reivindicativa amb música en valencià, se celebrarà el concert de gran format amb les actuacions de Ficar Band, La Trocamba Matanusca i El Diluvi.

Pujar