elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de L'Alcora desmenteix a Sanitat i assegura que no hi ha cap brot educatiu

Ajuntament de L'Alcora
Ajuntament de L'Alcora
  • Després de parlar amb tots els centres educatius locals, Samuel Falomir ha traslladat a Sanitat el que ell considera un error

L'alcalde de L'Alcora, Samuel Falomir, ha desmentit un brot d'àmbit educatiu en la població com informava ahir la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Des de la conselleria que dirigeix Ana Barceló va comunicar un brot de 15 persones en l'àmbit educatiu.

Falomir ha explicat a elperiodic.com que "he anomenat a tots els col·legis i instituts de la població i no hi ha cap brot de covid". Si bé, fa mes i mig un parell d'alumnes van estar confinats per haver estat en contacte amb un positiu i en el col·legi Conde Aranda si que es va haver de confinar una classe per un positiu.

L'alcalde ha posat aquesta informació en coneixement de Salut Pública perquè rectifiquen la informació facilitada ahir per la conselleria.

Per part seua, des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública informen aquest periòdic que "és un brot que s'ha produït en aqueix àmbit -escolar- però pot ser que el contagi es produïra dies arrere". Segons la conselleria "és possible que els infectats ja estiguen donats d'alta i, amb posterioritat, i després dels estudis de Salut Pública, s'ha considerat com a brot".

L'Alcora té actualment 50 casos positius actius i encara que la incidència acumulada supera la mitjana de la Comunitat Valenciana, en les últimes jornades els positius s'han reduït en 17 persones menys.

Pujar