elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de l'Alcora realitza millores al parc Guitarrista Tárrega

L'Ajuntament de l'Alcora realitza millores al parc Guitarrista Tárrega
  • L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez, han visitat les obres

L'Ajuntament de l'Alcora està desenvolupant un projecte de millora al parc situat al carrer Guitarrista Tárrega. Aquest matí, l'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez, han realitzat una visita a les obres.

L'actuació consisteix, principalment, en la pavimentació de la zona, que s'està executant amb formigó imprés per a exteriors de 10 centímetres de grossària.

“Estem bolcats en els nostres parcs i jardins amb un ambiciós pla que contempla tant la creació de nous espais verds i d'esplai com la millora dels existents”.

Sobre aquest tema, els responsables municipals han recordat que enguany es millorarà 7.500 m² de parcs i zones verdes amb una inversió “històrica” per a aquest fi de 700.000 euros, aproximadament.

Entre altres enclavaments, s'actuarà als Jardins de la Vila, la urbanització el Pantà, la carretera Llucena, el carrer Tinent General Federico Michavila i el paratge de Sant Vicent.

A més, en aquests moments estan en marxa els projectes per a la creació de dues noves zones verdes, al carrer Camí Nord i a l'avinguda Corts Valencianes.

L'objectiu del primer és convertir l'actual solar en un espai públic per al descans i gaudi dels veïns, a més de solucionar els problemes d'humitats i brutícia a les edificacions confrontants. I amb el segon s'oferirà a la població una zona de descans i esbarjo totalment accessible.

Pujar