Castellano

El PP exigeix al PSOE que escolte a la població i frene la planta residus Covid a l'Alcora

El PP exigeix al PSOE que escolte a la població i frene la planta residus Covid a l'Alcora
  • El portaveu del PP, Vicente Mateo, reclama a l'alcalde que actue “perquè governen a l'ajuntament, la Diputació i el Consell. L'Alcora no mereix aquesta amenaça”

El Partit Popular de l'Alcora ha fet una crida a l'alcalde per a garantir a la població la tranquil·litat que mereix enfront de l'amenaça d'una planta de residus Covid-19 en la localitat. El procediment per a la instal·lació d'aquesta activitat en el municipi segueix el seu curs “i els veïns no volen viure un segon Reyval”, ha assenyalat el portaveu del PP a l'Alcora, Vicente Mateo.

En aquest sentit, des del PP reclamen a l'alcalde “fets”. El PSOE governa a l'Ajuntament de l'Alcora, el fa en la Diputació Provincial i també en la Generalitat Valenciana. “Són els socialistes els que han d'impedir aquest càstig immerescut i garantir als veïns de l'Alcora que no tornarà a assentar-se en el nostre terme municipal una activitat d'aquestes característiques”.

I des del PP creiem que les 2.000 signatures recollides fins hui en el municipi són un aval clar contra aquesta planta de residus “que l'Alcora no vol veure instal·lada en la localitat”. “I les paraules se les emporta el vent. Compten els fets”. Per aquest motiu, “exigim que s'habiliten els mecanismes oportuns per a evitar una nova catàstrofe. I el PSOE té a la seua mà totes les eines per a aconseguir-lo”.

Des del Grup Municipal del Partit Popular exigim a l'alcalde “que informe a la població de l'estat del procediment i siga transparent amb la població que reclama conéixer amb certesa l'amenaça contra la qual lluita la localitat”. Des del PP, “estarem al costat dels veïns, com ho vam estar quan ens enfrontem a Reyval per a finalment aconseguir que se suspenguera la seua activitat. Ara seguirem amb ells, esperem que el PSOE actue per a garantir el veto a aquesta activitat i la tranquil·litat al nostre poble”.

Pujar