28 de setembre de 2020 28/9/20

El PP demana a l'alcalde que reba als veïns del carrer Camí Sant Vicent

El PP demana a l'alcalde que reba als veïns del carrer Camí Sant Vicent - (foto 1)
  • Els ciutadans sol·liciten a l'alcaldia que atenga les seues queixes després del canvi de denominació de la via proposat pel tripartit sense comunicar-ho als afectats

El grup municipal del Partit Popular a l'Alcora ha animat a l'alcalde de Compromís en la localitat, Víctor García, a fer cert el seu compromís de diàleg i transparència, i rebre als veïns del carrer Camí Sant Vicent després del malestar generat pel canvi de denominació de la via sense comunicar-ho als residents.

La regidora del PP en la localitat, Merche Mallol, ha fet aquestes consideracions després que els afectats traslladaren la passada setmana a l'alcaldia la seua disconformitat amb una mesura que, de forma especial, afecta als comerços del carrer pel canvi de domicili fiscal.

Des del grup municipal del Partit Popular a l'Alcora han recordat els compromisos que les tres forces polítiques que hui governen el municipi van garantir als veïns el passat 13 de juny de 2015. “PSPV i Compromís, al costat del regidor que hui ocupa la bancada del Grup de No Adscrits, van pregonar l'arribada d'una nova política, la que suposadament havia de venir a convertir les parets de l'ajuntament en parets de cristall”.

Aqueixa transparència, “que s'havia de traduir en diàleg de la coalició de govern amb la ciutadania i participació de la mateixa en la presa de decisions que afectaren a l'Alcora, es demostra amb fets com el succeït en aquest carrer que, senzillament, responien al paraules, no a fets”.

Per aquest motiu, des del PP han animat al tripartit en el govern, i en particular a l'alcalde de Compromís, al fet que “tinga valentia i atenga als seus veïns, encara que aquests no vagen a donar-li palmetes en l'esquena. Ocupar el càrrec de major representativitat del consistori implica prendre la paraula per a llançar missatges i discursos, però també cedir el micròfon als veïns encara que aquests vagen a mostrar-te el seu malestar i disconformitat amb les mesures adoptades. En aquest cas, un canvi del nom d'un carrer que en lloc de donar solucions ha generat problemes”.

Així les coses, Mallol ha considerat que “tal com ja hem pogut comprovar, som conscients que no van a donar solucions però, almenys, la seua obligació és donar explicacions a qui les demana i, si hi ha hagut algun error, reconèixer-ho i demanar disculpes. És el mínim que hauria de fer una unió de partits que es presenten com a equip de govern”.

Pujar