elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

On! dance presentarà el seu espectacle Cabaret al multitudinari 'pa i porta' de les Festes del Crist

  On! dance amenitzarà el sopar de 'pa i porta' de les Festes del Crist de l'Alcora, un dels actes més multitudinaris de les celebracions, que tindrà lloc el dilluns 21 d'agost a la Pista Jardí.

  L'acadèmia de ball alcorina, dirigida per Andrea Vaquero i Manu Jiménez, posarà en escena el musical "Cabaret", una producció pròpia ambientada en els anys 70, dins de l'estil de dansa-jazz en tots els seus vessants i la línia coreogràfica dels espectacles clàssics de Broadway.

  Manu Jiménez, Noelia Jiménez, Angy Miralles i Andrea Vaquero, acompanyats per l'elenc de ballarins d'On! dance, donaran vida als personatges d'aquest espectacle exclusiu, produït per l'acadèmia.

  L'alcalde, Samuel Falomir, destaca que a l'Alcora "comptem amb artistes de gran nivell i contrastada experiència professional, com és el cas d'On! dance" per açò, des de l'ajuntament "apostem per les seues produccions per als actes culturals i festius".

  Tenint en compte la seua trajectòria, preparació, i tots els esdeveniments en els quals participen "estic convençut que el musical Cabaret serà tot un èxit i ho anem a gaudir molt", explica el primer edil.

  SINOPSI DE CABARET, D'ON! DANCE
  Una sala de festes vinguda a menys a causa de la crisi per falta d'espectadors i esperant que un possible inversor compre el cabaret perquè els artistes puguen continuar treballant. Durant l'espectacle es podrà veure com els personatges lluiten per aconseguir impactar al públic i alçar l'espectacle. Adams (Manu Jiménez) com a mestre de cerimònies. Un personatge amb un toc de bogeria que recrea en la seua interpretació la sàtira, l'humor i la picardia de la comèdia.

  Victoria (Noelia Jiménez), propietària del cabaret que vol tancar a causa de la seua frustració com a artista i la duresa de la continuïtat de la vida de l'espectacle. La diva i cantant en el paper de Brigitte (Angy Miralles) un personatge egocèntric que recrea a les vedettes dels antics cabarets. I en el paper de coreògrafa, Sally (Andrea Vaquer) que encarnarà a un personatge que defensa i innova números coreogràfics per tal d'aconseguir més localitzacions. L'elenc de ballarins d'On! dance acompanyaran a la trama dels personatges, tots amb el mateix objectiu: aconseguir l'èxit del teatre.

  Pujar