elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Toni Francés, Lorena Zamorano i Zulima Pérez formaran part de la nova direcció del PSPV

Toni Francés, Lorena Zamorano i Zulima Pérez formaran part de la nova direcció del PSPV
  • Una de les representacions més altes que han tingut els socialistes d’Alcoi a l’executiva del PSPV

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Benicàssim el Congrés Nacional Extraordinari del PSPV-PSOE per a l’elecció d’una nova Secretària General i un nou projecte per a la renovació del partit socialista valencià.

El congrés ha acollit a representants de totes les agrupacions de la Comunitat Valenciana per a l’elecció d’un nou lideratge, el de la Ministra de Ciència, Universitats i Innovació, la gandiense Diana Morant Ripoll. Aquesta ha sigut l’única candidatura presentada i per tant s’ha aprovat per part dels socialistes valencians.

Aquest diumenge, la nova secretària General ha proclamat la nova executiva nacional del PSPV que l’acompanyarà en el seu nou mandat. En aquesta executiva formaran part dos membres de l’agrupació socialista d’Alcoi: Toni Francés serà el nou secretari d’innovació local i agenda urbana i Lorena Zamorano com a secretària d’emergències i objectius de desenvolupament sostenible i Zulima Pérez secretària de ciència, innovació i universitats.

Destacar que és la representació més alta que hem obtingut els socialistes d’Alcoi a la direcció del partit dels últims processos congressuals.

L’executiva de l’Agrupació Socialista d’Alcoi, encapçalada pel Secretari General Jordi Martínez destaquen en primer lloc el nivell de consens al que s’ha aplegat per a l’elecció d’un nou lideratge que faça que els socialistes tornem a la Generalitat les polítiques de progrés i a més a més destaquem la presència de tres alcoians als més alts nivells de direcció del partit socialista valencià. Açò denota que Alcoi és una referència a nivell autonòmic i la Ministra Morant valora les polítiques dutes a terme a la ciutat. Així les coses, els socialistes alcoians tenim clar les nostres polítiques i iniciatives i es demostra que som una referència a nivell autonòmic, mentre que el Partit Popular d’Alcoi continua sent irrellevant per al senyor Mazón.

Pujar