elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Societat Unió Musical d'Alcoi presenta dues iniciatives

La Societat Unió Musical d'Alcoi presenta dues iniciatives
  MÉS FOTOS
  La Societat Unió Musical d'Alcoi presenta dues iniciatives - (foto 2)
  La Societat Unió Musical d'Alcoi presenta dues iniciatives - (foto 3)

  La Societat Unió Musical d'Alcoi presenta dues iniciatives, en les quals comptarà amb la col·laboració del prestigiós violinista alcoià Ernest Llorens. La primera d'elles, demà dia 16 entre les 10 i les 14 h al conservatori professional Joan Cantó, consistirà en una Masterclass per a practicar els fonaments de la interpretació jazzística en conjunt. Els interessats podran participar amb qualsevol instrument.

  El dia 23 de desembre a les 19.30 h en el Teatre Calderon, serà el torn del concert en el qual el quartet de jazz encapçalat per Ernest, actuarà en companyia de la Societat Unió Musical d'Alcoi. Les entrades per a l'espectacle al següent enllaç: http://home.ticketalcoi.com/eventos/ernesto-llorens-gypsy-jazz-project/.

  A la roda de premsa per presentar l'esdeveniment han estat el president i el director de la Unió Musical, Juan Jorge Egea i Gaspar Nadal respectivament, el regidor de Cultura, Raül Llopis, i acompanyat a Ernest, dos dels músics integrants del seu quartet, el guitarrista Taulant Mehmeti, i la contrabaixista Jeong Lim Yang.

  Pujar