7 de desembre de 2019 7/12/19

S’obri el termini per a optar a l’adjudicació dels horts socials

S’obri el termini per a optar a l’adjudicació dels horts socials - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Alcoi ha iniciat el procediment per a l'adjudicació dels horts socials ecològics municipals que estan lliures. Actualment, hi ha 6 parcel·les, al llarg de l'any, vencen les adjudicacions de 4 anys d'altres 5 parcel·les, pel que en 2017 es preveuen adjudicar un total d'11 horts. Els ciutadans en atur i jubilades tenen fins al 3 d'abril per a presentar la seua sol·licitud i així participar en l'adjudicació per sorteig d'aquests terrenys. Alcoi compta, a hores d'ara, amb un total de 51 horts socials en 3 zones de la ciutat.

  Les autoritzacions per a fer ús de les parcel·les tenen caràcter gratuït i una vigència de 4 anys, renovable anualment. Recordem que poden formar part d'aquest procediment les persones desocupades i els jubilats o pensionistes. Les sol·licituds es poden obtenir per internet a www.mediambient.alcoi.org), o presencialment, en el departament de medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi, situat al c/ Pintor Casanova, 10 ( antic carrer Major). El termini finalitza el 3 d'abril de 2017.

  Es farà el sorteig de 6 parcel·les: 3 ubicades al parc de la zona Nord, 2 al parc de Batoi, 1 a Mascarella de Ferran. Al llarg de l'any, també quedaran lliures 5 parcel·les per haver transcorregut els 4 anys des de l'adjudicació o per alguna de les causes indicades a les bases. Aquestes parcel·les s'adjudicaran amb la llista d'espera que quede del sorteig.

  El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, destaca que «els Horts Socials faciliten a determinats sectors de la població un espai d'oci, relació i formació, així com la possibilitat de proveir-se de productes agrícoles locals de cultiu ecològic, a més fomenten entre la població un ús adequat dels recursos naturals».

  A la ciutat, en aquests moments, hi ha un total de 51 parcel·les d'horts socials ecològics en 3 zones diferents: 27 estan a Mascarella de Ferran, 14 al Parc de la Zona Nord i 10 al Parc de Batoi. Cal especificar que algunes d'aquestes són utilitzades per diferents associacions i entitats.

  Ací teniu les bases completes:
  Valencià: http://www.alcoi.org/export/sites/default/es/areas/medi_ambient/noticias/noticies/descargas/Bases_VAL.pdf
  Castellà http://www.alcoi.org/export/sites/default/es/areas/medi_ambient/noticias/noticies/descargas/Bases_CAS-.pdf

  ocultar
  S’obri el termini per a optar a l’adjudicació dels horts socials
  Pujar