elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 8 de setembre s'obrirà el termini per fer la preinscripció als cursos de natació al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre

El 8 de setembre s'obrirà el termini per fer la preinscripció als cursos de natació al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre
  • Es manté l’oferta de la temporada anterior amb un total de 558 places el que suposa 111 més que la 21/22

MÉS FOTOS
El 8 de setembre s'obrirà el termini per fer la preinscripció als cursos de natació al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre - (foto 2)

El divendres 8 de setembre a les 9:30 hores s'obrirà el termini per a fer les preinscripcions en línia als cursos de natació de l'Eduardo Latorre. El període de preinscripció serà fins al dilluns 11 a les 09:00 hores en: www.alcoi.org/ca/areas/deportes/

Les inscripcions es faran per ordre d’entrada i cal recordar que la preinscripció no garanteix la plaça. La plaça definitiva s'informarà mitjançant la publicació dels llistats entre el 13 i 14 de setembre tenint després fins al 25 d'aquest mateix mes per poder formalitzar la matrícula.

Els cursos, que començaran el 2 d'octubre i finalitzaran al mes de juny de 2024, abasten des de bebés d'entre 12 i 36 mesos fins a sèniors majors de 65 anys, arribant a cobrir tots els trams d'edat i les seues necessitats específiques. Les classes s'imparteixen de dilluns a dissabte en diferents horaris. Aquest any hi haurà un total de 558 places les mateixes que el curs passat, quan ja es van ampliar en 111 respecte a la temporada 2021-2022, que s'arribava a la xifra de 447 places disponibles.

Com ja va passar l'any anterior, els grups de xicotets s'han duplicat, oferint-se 144 places en lloc de les 90 que hi havia fa dos anys. A la modalitat infantil s'ofereixen 158 places, és a dir, 37 més que fa dos anys.

Aquest increment de places ha estat possible gràcies a l'augment de personal per part de l'Ajuntament d'Alcoi en un esforç per tractar d'arribar amb aquesta activitat al nombre més gran de persones possible.

Totes les classes són dirigides per personal qualificat del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha explicat que “Sabem la importància i els beneficis que aporten l'aprenentatge de la natació i som conscients de la gran demanda que existeix pels cursos de natació, per això treballem i estem posant tots els recursos per a oferir l'activitat al màxim nombre de persones interessades possible”.

 

Pujar