elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es regula l'accés al Parc Natural de la Font Roja durant alguns dies d'abril

Es regula l'accés al Parc Natural de la Font Roja durant alguns dies d'abril

  ls caps de setmana i festius del mes d'abril fins a l'1 de maig, incloent-hi els festius de Setmana Santa es regularà l'accés al Parc Natural de la Font Roja.

  Expliquen tots els detalls, el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, el director del Parc Natural de la Font Roja, Salvador Palop i la presidenta de l'associació de Turisme, Alicante Interior, Indira Amaya, qui ha destacat que tots els negocis amb llicència d'establiments turístics del Parc Natural s'han mostrat favorables a la iniciativa.
  La capacitat de l'aparcament serà de 50 places/dia, es pot reservar mitjançant correu electrònic al Parc Natural: parque_fontroja@gva.es (enviar abans de les 14 hores del divendres). Tots els propietaris d'habitatges i negocis, així com els clients podran accedir, ja que quan facen la reserva se'ls facilitarà el codi d'accés.

  La regulació de l'accés al Parc Natural de la Font Roja té com a objectiu la conservació d'aquest paratge, sotmés a una elevada pressió per part dels visitants que sobrepassen la capacitat de càrrega en determinades dates, provocant problemes d'aparcament de vehicles i d'ordre públic, també pretén garantir en la mesura del possible la seguretat dels visitants, davant de situacions climatològiques adverses o situacions d'emergència.

  Hi haurà un autobús en el següent horari els dies 2, 3, 9, 10, 14, 15, 16, 17 , 18, 30 d’abril i 1 maig.
  Horari d'eixida: 9.10, 11.40, 13.10, 14.10 hores
  Horari retorn: 9.35, 12.05, 13.35, 14.35 hores

  Preu bitllet per trajecte: Ordinari (0,85€)
  .

  Pujar