elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE La Muntanya acusa el PP de deixar al Departament de Salut d'Alcoi desatés

El PSPV-PSOE La Muntanya acusa el PP de deixar al Departament de Salut d'Alcoi desatés
  • Clara Pastor ha remarcat que els socialistes defenen una sanitat pública de qualitat

La secretària de sanitat del PSPV-PSOE La Muntanya, Clara Pastor, ha acusat el PP que “només es recorden d'esta comarca quan hi ha eleccions. Deixar al Departament de Salut d'Alcoi fora de la zona de difícil cobertura és una mostra més del menfotisme del partit popular. On han d'incentivar, miren cap a un altre costat”. Estes declaracions les ha fetes després de conéixer-se que el govern popular ha aprovat un decret deixant al Departament de Salut d'Alcoi fora de la zona de difícil cobertura i després de reunir-se amb el gerent de l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi.

Clara Pastor, ha afirmat que “El criteri arbitrari del Conseller demostra la seua falta de sensibilitat amb la comarca. L'Hospital Verge dels Lliris necessita un estímul institucional perquè els sanitaris cobrisquen les vacants. El gerent ja ens ha fet arribar que a l'estiu no es podran cobrir les substitucions dels facultatius, per la qual cosa s'estan plantejant tancar els consultoris auxiliars que estan en els municipis de menor població. Els socialistes sempre defendrem una sanitat pública i de qualitat”.

La secretària de sanitat del PSPV-PSOE La Muntanya ha assegurat que “els socialistes continuarem denunciant com el PP no té cap sensibilitat amb una comarca necessitada de més recursos públics. Es perd una oportunitat d'or perquè l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi siga una referència i s'enlletgix el treball professional que realitzen els sanitaris. Els socialistes volem dir alt i clar que amb la sanitat no es juga”.
 

Pujar