elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La previsió meteorològica passa divendres a alerta taronja

  • Les classes i les activitats esportives d’exterior continuen suspeses hui dijous i està previst que demà divendres es realitzen en normalitat

Hui dijous, 12 de setembre, s’ha realitzat a l’Ajuntament, a les 11 hores, una reunió de seguiment del temporal de pluges presidida per l’alcalde Toni Francés i amb la presència de regidors i els caps dels principals departaments municipals implicats. La suspensió de les classes per a hui dijous continua, així com la suspensió de les activitats esportives d’exterior per l’acumulació d’aigua; no obstant això, les activitats esportives d’interior continuen amb normalitat. Està previst que les classes demà es realitzen en normalitat en tots els nivells.

Les previsions meteorològiques marquen el pas d’alerta roja a taronja per a demà divendres, pel que de moment, s’espera normalitat, dins d’un dia de pluja, i les classes de tots els nivells està previst que es desenvolupen com un dia normal, amb les precaucions habituals per a un dia de pluja. No obstant això, des de l’ajuntament se segueix la previsió del temporal per si en les pròximes hores hi haguera un empitjorament de la situació i s'haguera de prendre noves mesures.

El matí, dins de les complicacions d’una alerta roja per pluges, s’ha desenvolupat amb relativa normalitat a la ciutat. Els principals incidents s’han centrat en el tall del camí de la Murtera per despreniments així com en el Camí d’accés a la Carretera Sant Rafael. També hi ha hagut algunes incidències menors en enllumenat i semàfors, i pedres en algunes vies sense ser d'especial importància.

Pujar