elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La preinscripció ‘online’ per als cursos de natació tindrà lloc entre el 14 i el 15 de setembre

La preinscripció ‘online’ per als cursos de natació tindrà lloc entre el 14 i el 15 de setembre
  • El Complex Esportiu ‘Eduardo Latorre’ recorda que la preinscripció no confirma la plaça i apunta que informarà de les sol·licituds acceptades i no acceptades entre el 20 i el 22 de setembre

El Complex Esportiu ‘Eduardo Latorre’ posarà en marxa entre el 14 de setembre a les 9'00 hores i el 15 de setembre, a les 14'00 hores, el procés de preinscripció ‘online’ per als cursos de natació per a la temporada 2021-2022.

Segons informen des del centre, aquests cursos començaran el pròxim mes d’octubre en totes les seues categories: bebés (12 a 36 mesos), xicotets (3 a 5 anys), infantils (6 a 9 anys), cadets (10 a 14 anys), júniors (15 a 18 anys), adults (18 a 64 anys) i majors (+65 anys). També s'ofereixen els cursos de pàdel per a xiquets i xiquetes de 6 a 10 i d'11 a 13 anys d'edat.

La preinscripció per a totes dues activitats es realitzarà de manera telemàtica a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Alcoi https://www.alcoi.org/ca/areas/deportes/elatorre/cursos_actividades.html. Es pot també accedir directament a la pàgina d'inscripció escanejant el codi QR que apareix en la informació dels cursos.

Des del Complex Esportiu se subratlla que la preinscripció no confirma la plaça. S'informarà tant de les inscripcions acceptades com de les no acceptades entre els dies 20 i 22 de setembre i a partir d'aqueixa data, es podrà acudir a la instal·lació fins al 30 de setembre per a formalitzar de manera presencial el pagament de l'activitat amb targeta bancària, confirmant la plaça definitivament. La inscripció es realitzarà per rigorós ordre d'entrada.

Pujar