14 de novembre de 2019 14/11/19

Més de 600 participen al Retro Weekend Alcoi 2017

Més de 600 participen al Retro Weekend Alcoi 2017 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Més de 600 participen al Retro Weekend Alcoi 2017 - (foto 2)
  Més de 600 participen al Retro Weekend Alcoi 2017 - (foto 3)
  Més de 600 participen al Retro Weekend Alcoi 2017 - (foto 4)

  El Centre Cervantes Jove, CCJ, va acollir el  dissabte dia 18 la segona edició del Retro Weekend Alcoi, un esdeveniment per als amants dels vídeo jocs dels anys 80 i 90, amb fira, xerrades i campionats. Més de 600 persones van participar de la jornada, que a més a més va ser benèfica.

  El Retro Weekend no va ser només una jornada per a jugar, va tenir un gran nombre d'activitats, entre les que podem destacar la presentació del llibre «Recuerdos de commodore» a càrrec del seu autor Javier Couñago, la xerrada de Pablo Avilés, sobre la «La publicitat de videojocs» i l’Speed Run del Resident Evil 3 amb Gaby Santacreu als comandaments. Aquest expert va descobrir tots els secrets del joc resolent dubtes als assistents mentre passava el joc en tan sols dues hores. També va haver campionat d’Street Fighter i Super Mario Kart.

  La regidora de Joventut, María Baca, ha mostrat la seua satisfacció «estem molt contents, els organitzadors han rebut moltes felicitacions, i aquesta edició ha millorat a la primera, recollint més aliments per una causa solidària. Amb activitats com aquestes poc a poc anem aconseguint l'objectiu de fer el CCJ, el centre de referència per a la joventut de les nostres comarques».

  La jornada va ser benèfica ja que gràcies a ASUPIVA, una organització que duu endavant el projecte «Vídeo Jocs per Aliments» els assistents podien dur aliments i a canvi rebien vídeojocs. Depenent de la quantitat d'aliments obtenien més o menys jocs. Han aconseguit 450 quilos d’aliments que seran lliurats a ASHPROAL.

  ocultar
  Més de 600 participen al Retro Weekend Alcoi 2017
  Pujar